Diensten


Nieuwe personen- en bedrijfsauto’s

DMC is volledig merk onafhankelijk en gespecialiseerd in het leveren van nieuwe personen- en bedrijfsauto’s uit voorraad, pijplijn of custommade door u samengesteld. Wij hebben continue ruim 500 courante personen- en bedrijfsauto’s op voorraad of in bestelling staan.

Jaarlijks leveren wij enkele duizenden nieuwe auto’s af aan onze B2B klanten direct uit onze voorraad, pijplijn of custom made voor u samengesteld. Uiteraard worden deze auto’s allemaal afgeleverd op iedere gewenste locatie binnen Nederland.

Bedrijfsauto’s

Bedrijfsauto’s in het algemeen zijn voor velen vaak een onbekend en (te) complex terrein. Binnen het team van DMC hebben wij zeer veel expertise met bedrijfsauto’s in het algemeen en voorzien u graag van de juiste transparante adviezen in combinatie met een zeer scherpe offerte van de bij dit advies behorende bedrijfsauto die uiteraard volledig past bij uw eisen en wensen.

Snel rijden is vaak zeker van belang bij bedrijfsauto’s. Klanten van DMC kunnen direct profiteren van onze grote courante voorraad en pijplijn van de meest gangbare merken en modellen. Uiteraard leveren wij al onze bedrijfsauto’s volledig Turn-Key op iedere gewenste locatie binnen Nederland af.

Het team van DMC bestaat uit zeer ervaren en enthousiaste Automotive B2B ondernemers die de klant, snelheid, kwaliteit en lange termijn samenwerking hoog in vaandel hebben staan.

 

Wij helpen u graag verder

Onze klanten beoordelen onze diensten gemiddeld met een 8.6