Over ons


Met ruim 20 jaar ervaring binnen de Automotive B2B “wereld” kan men stellen dat Dutch Mobility Company (DMC) B.V. de ultieme en onafhankelijke B2B partner is voor elk bedrijf met een mobiliteitsbehoefte. DMC is DE onafhankelijke schakel tussen het continue aanbod vanuit een netwerk van nationale- en internationale merk importeurs en traders aan de ene kant en vraag van nationale en internationale leasemaatschappijen, Rental maatschappijen en Fleetowners aan de andere kant. Onze corebusiness is het leveren van fleet- rent- en lease totaal oplossingen in combinatie met een efficiënte distributie voor B2B partijen binnen Europa.

Wij hebben in de loop der jaren een zeer groot (internationaal) netwerk opgebouwd binnen de diverse facetten van de Automotive markt. Dit in combinatie met onze zeer ervaren medewerkers zijn wij als geen ander in staat adequaat in te spelen op vraag en aanbod en behoeftes binnen de continue sterk veranderende markt.

Onze activiteiten zijn gericht op in- en verkoop, import / export, financiering, leasing, Fleetmanagement en een efficiënte distributie.

Bent u op zoek naar een lease partner speciaal voor ondernemers, die verder gaat dan alleen een offerte? Kijk dan ook eens op Lease Finance Company.


Visie

De belangrijkste waarde bij het doen van zaken is wat ons betreft: De transactie moet altijd gericht zijn op een lange termijn samenwerking in combinatie met het volledig nakomen van de gemaakte afspraken waar dan ook ter wereld. DMC kent de B2B markt als geen enkele andere partij binnen de Automotive markt. DMC staat voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op het aller hoogste niveau. Nu en in de toekomst. Wij creëren en leveren nieuwe flexibele en transparante verdienmodellen waardoor onze klanten hun doelstellingen kunnen behalen.


Missie

DMC is continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen de sterk veranderende B2B markten.

Wij zullen continue blijven door ontwikkelen aan nieuwe transparante verdienmodellen en nieuwe vormen van dienstverlening waarmee wij onze leidende marktpositie verder uit kunnen bouwen en onze klanten nu en in de toekomst optimaal van dienst kunnen zijn. Daarbij denken wij graag vooruit op welke manieren wij kunnen gaan inspelen op de continue veranderende markten en behoeftes van onze klanten zodat wij het antwoord al hebben voordat u de vraag aan ons gesteld heeft.

Onze ambitie is om onze Nr. 1 positie als DE ultieme en onafhankelijke B2B partner verder uit te bouwen samen met onze klanten.


Kernwaarden

  • Afspraak = Afspraak.
  • One Stop Shopping.
  • Optimaal afdekken van risico’s.
  • Innovatief.
  • Discreet.
  • Snelheid en flexibiliteit.
  • Zeer competitief.
  • Lange termijn samenwerking.

Snelheid en flexibiliteit

Snelheid en flexibiliteit behoren tot de standaard dienstverlening en DNA van DMC. Wij voorzien u altijd binnen 2 uur van de winnende offerte en lossen uw mobiliteits uitdagingen graag en volledig naar volle tevredenheid van u op.


Wij zijn er voor u

Ons team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast voorzien wij u graag van custom-made adviezen en/of oplossingen. Het team achter DMC heeft een Automotive achtergrond en hebben een zeer brede ervaring opgedaan op diverse Key functies bij merk importeurs, leasemaatschappijen en dealerholdings.


Wij helpen u graag verder

Onze klanten beoordelen onze diensten gemiddeld met een 8.6